Axiell Arena

///Axiell Arena
Axiell Arena 2018-03-21T13:21:20+00:00

Axiell ArenaArena-2

Här nedan har vi samlat allmän information och dokument för dig som använder eller ska installera Axiell Arena. Vill du vässa din Arena med diverse extrafunktioner? Se nedan under Arena PLUSTJÄNSTER ett urval av vad vi kan erbjuda.

Liferay-portletar som supporteras:
Dokument och media
Navigation
Språk
Artikelpresentatör
Supporten på ovanstående portletar är begränsad till själva användningen. Funktionen som sådan svarar Liferay för.

Release notes >>  (du blir länkad vidare till Arena-hjälpen)

Läs om referensgruppen för Axiell Arena. >>

Läs mer om produkten Axiell Arena. >>

Release notes BOOK-IT Pub: version 3.3, version 3.2

Har du Axiell Media och tjänsten Elib? Klicka här för att komma till deras supportsida.

Arena plustjänster
Arena BankID
Arena e-pack
Arena analys
Onlinebetalning
Eventmodulen

Aktuell supportinfo om Arena

RSS RSS

Snart referensgruppsmöte

Det är snart dags för referensgruppsmöte för Arena, närmare bestämt den 30 november. Har du något du gärna vill lyfta så kontakta oss eller någon av medlemmarna. Läs mer här >>

30 oktober 2017|Categories: Axiell Arena, Support|

Uppgradering snart klar

Uppgraderingsperioden för Arena 3.2 går mot sitt slut och i november kommer alla Arenor att ha version 3.2. Har du frågor eller funderingar kontakta oss på support@axiell.com.

30 oktober 2017|Categories: Axiell Arena, Support|

Arena uppgradering

I november fick Dalsland, Uppsala och Knivsta pilotversionen av Arena version 3.2. Nu är det skarpt läge och i förra veckan gick de två första servrarna live med den nya Arena-versionen. Nya funktioner är framför [...]

21 september 2017|Categories: Axiell Arena, Support|