Hotell/hosting

///Hotell/hosting
Hotell/hosting 2018-03-16T16:44:08+00:00

Hotell/hostingHotell

Här nedan har vi samlat allmän information och dokument för dig som bor på vårt hotell.

Information och konfiguration av VPNklient:

Installationsanvisning:
https://openvpn.net/index.php/access-server/docs/admin-guides-sp-859543150/howto-connect-client-configuration/395-how-to-install-the-openvpn-client-on-windows.html

Här finns några filmer som visar de olika stegen i installationen:
https://xfr.axiell.com/ext/openvpn/

Hämta rekommenderad version, 2.4.2, av OpenVPN-klienten och packa sedan upp zip-filen:
Openvpn-install-2.4.2-I601.zip

Har du frågor angående din hosting kontakta oss på supporten >>

Skapa supportärende >>