NetLoan

NetLoan 2016-10-19T06:44:32+00:00

NETLoanNetloan Logo

Här nedan har vi samlat allmän information för dig som använder eller ska installera Netloan. Har du fått problem med din Netloan-tjänst klicka på bilden här till höger så kommer du direkt till supporten.

Här hämtar du senaste versionen av NetLoan >>
Tänk på att det krävs inloggning. Konto skapas med hjälp av licensnumret, som är detsamma som det serienummer som visas under Hjälp/Om.

Netloan är ett system för bokning av datorer, inget annat. Väldigt ofta vill man också i samband med att man gör datorerna tillgängliga för allmänheten styra eller på olika sätt begränsa användandet av dem. Men detta är alltså något som inte kan göras i Netloan, utan måste antingen göras genom annat system, eller i MS Windows profilhantering eller AD.

Profilhanteringen i Windows 7 är inte så väl anpassad för offentliga miljöer. Ett sätt (som även Microsoft rekommenderar) som ger ungefär samma resultat är att lägga användarna i gästanvändargruppen. Då ska historik och annat försvinna vid utloggningen.