Boka tidigt-rabatt

Du får 10 % rabatt* på ordinarie pris på utbildning om du bokar senast två månader före kursstart. För att få rabatten måste du boka via vårt webbformulär här nedan.

*Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden och gäller inte våra webbinar och seminarier.

Kursanmälan

Fyll i formuläret för att anmäla dig till en kurs. Om ditt kursalternativ inte har ett fastställt datum så välj bara kursen så registrerar vi din intresseanmälan och sparar den. När kursen har fått tillräckligt många intresseanmälningar kontaktar vi dig för att meddela kurstillfälle. Har du frågor och funderingar så skriv dem gärna nedan i meddelanderutan.

Ditt val av kurs (obligatorisk)

Ditt namn (obligatorisk)

Ditt bibliotek (obligatorisk)

Faktureringsadress (obligatorisk)

Referensnummer

Din e-post (obligatorisk)

Skriv här om du vill lämna information till kursarrangören

“Trevlig kursledare, väldigt god mat, massor av fika, jag lärde mig många jättebra saker och är överlag mycket nöjd med kursen!”
Maria Johansson, bibliotekarie Kramfors bibliotek
angående kurs i Axiell Arena redaktion
“Som alltid jättebra kurser hos Axiell med en driven och kunnig lärare.”
angående kurs i BOOK-IT Administration
“Mycket bra kurs, tydliga instruktioner, lyhördhet för våra frågor, och ändå bibehölls en strukturerad genomgång. Mycket bra kursledare.”
angående kurs i BOOK-IT cirkulation

Praktisk information

Kursavgift och villkor

Avgift
En kurs kostar 4295 kr per dag och person, med undantag för BOOK-IT Uppgradering 9.1 som erbjuds som seminarium under en halvdag och kostar 2 150 kr per person. Ett webbinar är två timmar långt och kostar 2390 kr. Boka din kurs tidigt via formuläret ovan så får du rabatten på 10%. Du kan också begära prisuppgift via anmälan ovan genom att skriva i meddelanderutan.
Det kostar 1195 kr per timme för konsultation.
Kontakta Lena Arborelius om du undrar över något.

Debitering och avbokningsregler
Vi debiterar kursavgiften i samband med din anmälan. Om du avbokar kursplatsen inom en månad, och minst en vecka före utbildningstillfället, debiterar vi halva kursavgiften. Om du avbokar kursplatsen inom en vecka före utbildningstillfället debiterar vi hela avgiften.

Axiell Sverige AB förbehåller sig rätten att ställa in eller senarelägga kurser om det är få deltagare anmälda.

Våra kurslokaler

Stockholm
Kurslokalen hittar du i en av Gamla Stans mysiga gränder med adressen: Johannesgränd 1. Närmaste t-banestation: Gamla stan. Utbildningslokalen är tyvärr inte helt handikappanpassad. Kontakta oss gärna för närmare detaljer.

Lund
Vår kurslokal i Lund ligger på Axiells huvudkontor med adressen Fältspatvägen 4. Utbildningslokalen är handikappanpassad.

SKRÄDDARSYDD KURS

Du vet väl att ditt bibliotek kan boka en skräddarsydd kurs helt efter era behov och önskemål? Ditt bibliotek kan också gå samman med andra bibliotek och beställa en gemensam utbildning.

Kontakta Lena Arborelius
vad gäller kurser i BOOK-IT, Netloan
och FreeLib.
Kontakta Erika Aurell
om det gäller kurser i Arena.
Tel 046-270 04 00