NetLoan

NetLoan2016-10-19T06:44:32+00:00

NETLoanNetloan Logo

Här nedan har vi samlat allmän information för dig som använder eller ska installera Netloan. Har du fått problem med din Netloan-tjänst klicka på bilden här till höger så kommer du direkt till supporten.

Här hämtar du senaste versionen av NetLoan >>
Tänk på att det krävs inloggning. Konto skapas med hjälp av licensnumret, som är detsamma som det serienummer som visas under Hjälp/Om.

Netloan är ett system för bokning av datorer, inget annat. Väldigt ofta vill man också i samband med att man gör datorerna tillgängliga för allmänheten styra eller på olika sätt begränsa användandet av dem. Men detta är alltså något som inte kan göras i Netloan, utan måste antingen göras genom annat system, eller i MS Windows profilhantering eller AD.

Profilhanteringen i Windows 7 är inte så väl anpassad för offentliga miljöer. Ett sätt (som även Microsoft rekommenderar) som ger ungefär samma resultat är att lägga användarna i gästanvändargruppen. Då ska historik och annat försvinna vid utloggningen.

Vill du veta vad som är nytt och på gång för Netloan? Klicka här >>

Skapa supportärende >>

RSS RSS

Aktuell supportinfo Netloan

Viktig info om version 5, service release 7

Från och med Netloan ver 5.0.5154 (servicerelease 7) stöder Netloan-servern, print-servern och WiFi-komponenterna både Windows 2012 och Windows 2012 R2 64-bitars processor. Det finns inte stöd för 32-bitarsversionen av Windows 2012. SQL Server 2012 stöds inte ännu.Vänligen [...]

14 mars 2014|Categories: Netloan|